Bedrijf

Professionals in food

Al 18 jaar lang leveren wij onze producten aan internationale food professionals. Denk hierbij aan fastfoodketens, horecagroothandels, contract-, luchtvaart -en eventcateraars, hotelketens en industriële producenten van belegd brood, kant -en klare maaltijden, gesneden groenten, salades en soepen. Sinds enkele jaren worden onze producten ook geleverd aan retailers.

Ontwikkeling en Innovatie

Bij de samenwerking die wij graag met u aangaan ligt de focus bij Van Tol op productontwikkeling en productinnovatie. Of het nu gaat om nieuwe- of bestaande producten en/of verpakkingen, Van Tol onderscheidt zich door  proactief of reactief razendsnel producten te ontwikkelen, te realiseren en te introduceren (‘time to market’).

Hierbij heeft u de keuze uit onze merknamen: Ovod’or & Eggstra (eiproducten), Carnid’or (vleesproducten) en Panid'or (broodproducten), waarvoor kwaliteit het sleutelwoord is. Mocht prijs leading zijn voor u, dan kan Van Tol hier ook invulling aan geven door levering onder een fancy- of uw eigen label.

In het bedrijfspand beschikt Van Tol over een moderne en sfeervolle demokeuken waar presentaties en tastings worden verzorgd en de klant producten op de juiste wijze bereid kan zien worden door de aanwezigheid van alle moderne kook- en regenereertechnieken.

Conceptueel denken

Van Tol denkt niet alleen in individuele producten, maar juist ook in de ontwikkeling van nieuwe -of de verbetering van bestaande concepten. Hierbij speelt de synergie tussen ons -en uw assortiment een sleutelrol.

Centralisering

Vanuit ons centraal logistiek centrum kunnen wij u snel en flexibel producten in combinatie leveren, hetgeen voor u een commercieel-, logistiek- en administratief voordeel oplevert.