Belangrijkste trends gespot op de Snack & Sandwich show in Parijs

Wij bezochten de European Sandwich & Snack Show in Parijs om nieuwe trends te signaleren. Veel van deze trends kunnen wij voor u eenvoudig vertalen met producten en/ of concepten uit ons assortiment. Daarover willen wij uiteraard graag met u in gesprek!

Lees gerust verder; wij hebben een Top 5 samengesteld:
1. Steeds meer snack momenten. Snack momenten gaan maaltijden vervangen. In Nederland eet 40% van de bevolking een tussendoortje, en geeft daar gemiddeld vijf euro aan uit;
2. Gezonde broden verrijkt met groenten, zoals met paprika of bloemkool;
3. Circulair food en/ of verpakking, waarbij de producent van restdeeg mini snacks produceert of van de verpakking nieuwe gebruikssuggesties krijgt;
4. Vers en gemak, ready to consume. Bijvoorbeeld met een vending machine die getopte pizza’s binnen 2 minuten afbakt;
5. Authentieke brood producten, zoals Brioche bun paprika, een prachtige brioche bun verreikt met stukjes paprika. Super kwaliteit en mega uitstraling.

Van Tol Convenience Food haakt in op deze gespotte trends. Onder andere met onze groente pizzabodems, waarin groentepuree op basis van echte groenten is verwerkt. We laten u graag meerdere voorbeelden zien!

Direct persoonlijk contact over dit onderwerp?

Kees van Tol Algemeen directeur

Kees van Tol

Algemeen directeur
+31 (0)73 - 645 06 73