‘Food- Swap’, dé trend van nu

Food-swap is dé trend van 2019, overgewaaid uit Brooklyn - New York, waarbij je een ‘ongezond’ ingrediënt vervangt door een gezond alternatief. Denk bijvoorbeeld aan de pizzabodem van bloemkool en de courgette-spaghetti. Je hoeft tegenwoordig geen glutenallergie te hebben om courgettespaghetti te eten. Of heerlijke bloemkoolcouscous, een pizzabodem van bloemkool of een wrap gemaakt van wortel en biet. Deze trend zet door. Voor iedereen die plantaardig, met minder calorieën of koolhydraten-arm wil eten.

In de groente pizzabodems van Van Tol is groentepuree verwerkt, op basis van echte groenten. We maken geen gebruik van poeders of gedroogde groenten. Het originele pizzadeeg is verrijkt met een puree van verse bloemkool, rode biet, wortel/ pompoen, spinazie of basilicum en vormt zo gelijk een gezonder en lekker alternatief. Laat u overtuigen en vraag een gratis sample aan.

Direct persoonlijk contact over dit onderwerp?

Kees van Tol Algemeen directeur

Kees van Tol

Algemeen directeur
+31 (0)73 - 645 06 73