Introductie Hans van Beurden

Hans van Beurden

Op 1 Februari jl. is Hans van Beurden bij Van Tol in dienst getreden als commercieel directeur. In deze functie zal Hans eindverantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten, zowel voor de divisie ‘convenience food’ als de nieuw op te bouwen ‘lifestyle food’ divisie.

Hans is een oud-bekende is de food branche: tot 4,5 jaar geleden was hij werkzaam bij HJ Heinz, waar hij op het laatst de functie van director foodservice Benelux bekleedde. Daarna trad hij in dienst bij Goodyear, waar hij het uiteindelijk tot GM Benelux schopte. “Met Hans halen we een prettig persoon binnen met veel kennis en ervaring, met een groot strategisch en analytisch vermogen, die perfect past in de cultuur en het team bij Van Tol. Kortom: met hem erbij kunnen we onze internationale ambities optimaliseren”, aldus Kees van Tol.

“Na een lange en mooie carrière bij corporate bedrijven was ik toe aan meer ondernemerschap.", vervolgt Hans van Beurden. "Omdat de markt snel verandert en onze klanten vaak met minder middelen meer producten of categorieën moeten managen, liggen er enorme kansen voor flexibele bedrijven die snel kunnen inspelen op nieuwe trends.

Bij Van Tol Convenience Food hebben alles in huis  om die rol voor industrie-,  retail-, en Foodservice klanten perfect in te kunnen vullen. We werken vanuit 3 vestigingen in Europa en beschikken over een sterk internationaal netwerk, waardoor we snel een gepaste oplossing voor onze klanten kunnen vinden.

We zijn IFS gecertificeerd, en hebben een eigen kwaliteitsdienst, zodat we kunnen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onze afnemers.

Daarnaast inspireren we onze klanten in ons Innovation Lab, waar we bovendien met hen nieuwe producten en concepten kunnen ontwikkelen en testen. Onze salesforce zorgt dan bij weer voor de ondersteuning van een succesvolle implementatie.

Kortom, er liggen voor ons enorm veel kansen en mogelijkheden. Het is aan ons om duidelijke keuzes te maken. Ik heb er dan ook erg veel zin in. Think big, start small and scale fast met VTCF.”