Steeds meer vraag naar gezonder innoveren

Van Tol speelt hiermee in op de vraag naar duurzame, gezonde en vooral smaakvolle producten, met respect voor mens, natuur en milieu. Zo kunnen functionele ingrediënten (‘functional foods’) worden verwerkt in onze brood- of eiproducten, bijvoorbeeld matcha in een omelet. Dit geldt ook voor noten, zaden en kruiden, zoals curcuma, gember en kaneel, groene thee soorten, zoals matcha en omega-3 rijke producten.

In ons Innovation LAB ontwikkelen we, ook samen met u, nieuwe innovatieve producten op basis van gezonde ingrediënten. Op deze manier koppelen we convenience aan een gezondere levensstijl.

Deze speciale, gezonde productrange bestaat uit een aantal (biologisch) gecertificeerde producten. We streven er naar om u een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden, van klein verpakkingen voor de consument tot bulk verpakkingen voor de food industry.

We kunnen ook samen met u nieuwe Lifestyle Foods concepten ontwikkelen. Daarvoor bespreken we graag de mogelijkheden in onze proefkeuken in ’s-Hertogenbosch.

Direct persoonlijk contact over dit onderwerp?

Kees van Tol Algemeen directeur

Kees van Tol

Algemeen directeur
+31 (0)73 - 645 06 73