Nieuw! Groentebodems gemaakt met echte groente puree. In diverse smaken, waaronder bloemkool, basilicum en rode biet.

Gebruik

Product bij kamertemperatuur laten ontdooien voor gebruik. Beleg bodem met ingrediënten naar keuze. Bak gedurende 5 tot 7 minuten in voorverwarmde oven bij 200°C.  Heteluchtoven 180°C.

Serveersuggesties

  • Rode Biet pizzabodem: insmeren met roomkaas, beleggen met prosciutto, burrata en balsamico crème
  • Bloemkool pizzabodem: insmeren met ricotta en Italiaanse kruiden, beleggen met gorgonzola, stoofpeer en rode ui 
  • Basilicum pizzabodem: insmeren met ricotta, beleggen met gerookte zalm, avocado en edamame boontjes

Producteigenschappen

  • Rode Biet pizzabodem – ø 28cm / 205g / 5x5st
  • Bloemkool pizzabodem – ø 28cm / 205g / 5x5st 
  • Basilicum pizzabodem  – ø 28cm / 205g / 5x5st

Assortiment

Groente pizza met bloemkool

Bereid met puree van bloemkool

Groente pizza met Wortel-Pompoen

Bereid met puree van wortel en pompoen. Deze variant is verkrijgbaar op aanvraag.

Groente pizza met rode biet

Bereid met puree van rode biet

Groente pizza met basilicum

Bereid met groentepuree met basilicum

Gerelateerde producten