Groentebodems gemaakt van écht pizzadeeg met vers groente puree. Waarom onze groentebodems? Het gebruik van écht pizzadeeg onderscheidt ons van de rest, te zien aan de ambachtelijke pizzaria bakbellen op onze bodems. 

Product bij kamertemperatuur laten ontdooien voor gebruik. Beleg bodem met ingrediënten naar keuze. Bak gedurende 6 tot 8 minuten in voorverwarmde oven bij 200°C.  Heteluchtoven 180°C.

 

Product eigenschappen

Rode Biet pizzabodem – ø 23 cm  / 205g / 5x5st

Bloemkool pizzabodem – ø 23 cm  / 205g / 5x5st 

Basilicum pizzabodem  – ø 23 cm / 205g / 5x5st

Assortiment

Bloemkool pizza bodem

Bereid met 26 % puree van bloemkool

Rode biet pizza bodem

Bereid met 26 % puree van rode biet

Basilicum pizza bodem

Bereid met 26 % groentepuree van basilicum