De perfecte basisbodems om uw eigen pizza te bereiden! Onze bodems worden volgens authentiek Italiaans recept bereid. Dit wil zeggen met 24u gerezen deeg en handgevormde bodems. Voorgebakken in een houtgestookte steenoven voor het beste bakresultaat van de bodem. De tomatensaus is volgens origineel Italiaans recept.

Gebruik

Bodem ontdooien en beleggen met ingrediënten naar keuze. Randen eventueel bestrijken met knoflook- of olijfolie. Afbakken op 230°C ca 6/8 min.

Serveersuggesties

  • Parmaham, mozzarella, rucola, pijnboompitten
  • Spianata Romana, rucola, tomaat, crème fraiche
  • Bresaola, rucola, olijven

Producteigenschappen

  • Italiaanse Steenoven Pizzabodem Houtgestookt Tomatensaus - Ø 29cm / 285 gram / 5x 5 stuks
  • Italiaanse Steenoven Pizzabodem Houtgestookt Bianco - Ø 29cm / 230 gram / 5x 5 stuks

Assortiment

Italiaanse Steenoven Pizzabodem

In diverse maten en vormen verkrijgbaar. Rond, rechthoekig of ovaal. Ook als mini-pizza 8 cm of pizette 12 cm.

Gerelateerde producten