Het is de perfecte basis om uw pizza te bereiden! Waarom? Onze bodems worden bereidt met 24h gerezen deeg en met de hand gevormd. Voorgebakken in een houtgestookte steenoven voor het beste bakresultaat. Daarnaast is de tomatensaus is volgens origineel Italiaans recept.

Gebruik

Bodem ontdooien en beleggen met ingrediënten naar keuze. Randen eventueel bestrijken met knoflook- of olijfolie. Afbakken op 220°C ca 8/10 min.

 

Producteigenschappen

  • Italiaanse Steenoven Pizzabodem Houtgestookt Tomatensaus - Ø 29cm / 285 gram / 5x 5 stuks
  • Italiaanse Steenoven Pizzabodem Houtgestookt Bianco - Ø 29cm / 230 gram / 5x 5 stuks

 

Serveersuggesties

Beleg onze bodem met parmaham, verse pesto, kappertjes, burrata, rucola en basilicum.

Assortiment

Italiaanse Steenoven Pizzabodem gesaust

In diverse maten en vormen verkrijgbaar. Rond, rechthoekig of ovaal.

Italiaanse Steenoven Pizzabodem Bianco

In diverse maten verkrijgbaar.

Direct in contact met een specialist?

Kees van Tol

Algemeen directeur
+31 (0)73 - 645 06 73

Gerelateerde producten