Het is de perfecte basis om uw pizza te bereiden!

Onze bodems worden bereidt met 24h gerezen deeg en met de hand gevormd. Voorgebakken in een houtgestookte steenoven voor het beste bakresultaat. 

Wij bieden oplossingen van diepvries tot koelvers en ambient.

Gebruik

Diepvries product: Bodem ontdooien en beleggen met ingrediënten naar keuze.  Afbakken op 220°C ca 6/8 min.

Koelvers product: Bodem mogelijk om direct te beleggen. Afbakken op 220°C voor ca 4/5 min.

Ambient product: Bodem mogelijk om direct te beleggen. Afbakken op 220°C voor ca 4/5 min.

 

Serveersuggesties

Beleg onze bodem met parmaham, verse pesto, kappertjes, burrata, rucola en basilicum.

Assortiment

Italiaanse steenoven gebakken pizzabodem bianco

In diverse maten verkrijgbaar.

Italiaanse steenoven gebakken pizzabodem tomatensaus

In diverse maten en vormen verkrijgbaar. Rond, rechthoekig of ovaal.

Spelt pizzabodem steenoven gebakken

Traditioneel Italiaans gebakken pizzabodem gemaakt van speltmeel.

Meergranen pizzabodem steenoven gebakken

Traditioneel Italiaans gebakken pizzabodem gemaakt van rogge, spelt en tarwe.

Volkoren pizzabodem steenoven gebakken

Traditioneel Italiaans gebakken pizzabodem gemaakt van volkoren tarwe.

Ambiente pizzabodem

Traditioneel Italiaans gebakken pizzabodem, per twee stuks verpakt in een sealpack met een houdbaarheid van 2 tot 3 maanden.

Direct in contact met een specialist?

Kees van Tol Algemeen directeur

Kees van Tol

Algemeen directeur
+316 54 31 13 81 - kees.vantol@vantol.nl

Gerelateerde producten