Na een bijzonder geslaagde dag gisteren, staan we vandaag weer klaar om onze innovatieve producten en concepten te showen en laten proeven tijdens de Horecava in Amsterdam.

Horecava stand van Van Tol

Vanaf 7 tot en met 10 januari verwelkomen wij u graag op onze stand in hal 12 (standnummer 313) tijdens de Horecava in Amsterdam.

Amet ideo magna mos nunc tincidunt.

Wij koppelen convenience aan gezonder én verantwoord eten, door natuurlijke en biologische producten toe te voegen aan ons assortiment.

Aliquip cui ille laoreet praesent saepius.

In ons Food Innovation LAB ontwikkelen we, ook samen met u, nieuwe innovatieve producten op basis van gezonde ingrediënten.

Na zeven jaar staat Van Tol Convenience Food weer op de Horecava in de RAI van 7 t/m 10 januari 2019.
Ons huidige logo is na het vieren van ons 20-jarige bestaan toe geweest aan vernieuwing. De nieuwe stijl en straalt inspiratie en vernieuwing uit.
Groentebodem

Onze nieuwe groentebodems komen uit Italië en worden op authentieke manier geproduceerd.

Van Tol speelt hiermee in op de vraag naar duurzame, gezonde en vooral smaakvolle producten, met respect voor mens, natuur en milieu.

Wist u dat Van Tol al 20 jaar haar producten levert aan internationale food professionals? 

Van Tol staat voor onderscheidende convenience foodconcepten met de juiste kwaliteit èn prijs

In het bedrijfspand beschikt Van Tol over een moderne en sfeervolle demokeuken waar presentaties en tastings ('Presentastings') worden verzorgd.

Wij voeren kwalitatief hoogwaardige producten onder onze eigen merken Panid’or en Ovod'or

We zijn altijd bezig met het innoveren van producten en inspireren van klanten. Doordat we de hele wereld rondreizen, weten we exact wat er speelt in de foodbranche wereldwijd.

Van Tol denkt niet alleen in individuele producten, maar juist ook in de ontwikkeling van nieuwe -of de verbetering van bestaande concepten.

Gezonde, natuurlijke en biologische producten

Van Tol staat voor innoverende convenience, snelle time to market en continue inspiratie

Ovod’or is ons eigen merk voor kwalitatief hoogwaardige eiproducten en staat voor originele kwaliteit, 100% veilig en breed toepasbaar.
Wist u dat wij vanuit ons logistiek centrum u snel en flexibel producten kunnen leveren, hetgeen voor u een commercieel-, logistiek- en administratief voordeel oplevert?

Ons assortiment bestaat uit origineel Italiaanse pizzabodems, pizza-snacks en pizza deegbollen, die gepassioneerd op traditionele wijze worden gemaakt.

Van Tol staat voor flexibiliteit, betrouwbare kwaliteit en invulling van specifieke wensen