Eggwrap met witvis, tomaat en ravigottesaus

Bereidingstijd: 10 - 15 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Fusion

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Ei - Vis

 

Ingrediënten

2 st Eggwrap (BR0036)

250 g witvis (gefrituurd of gebakken)

100 g cherrytomaatjes

75 g bladsla

75 g ravigottesaus

50 g geraspte Parmezaanse kaas

10 g kappertjes

 

Bereidingswijze

1. Vis bakken

Verwarm de oven voor op 200 graden of de frituur op 180 graden.

Bak de vis voor 5 - 8 minuten in de oven of frituur.

Halveer ondertussen de cherrytomaatjes en snijd de kappertjes. 

 

2. Beleggen

Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas.

Leg de Eggwrap open en besmeer met een dun laagje ravigottesaus.

Beleg met bladsla, tomaatjes, kappertjes en de gebakken/gefrituurde vis.

Garneer met de Parmezaanse kaas. 

 

3. Rollen en serveren

Rol de Eggwrap strak op en halveer.

Houdt 'm stevig bij elkaar door een prikker.

Serveer op een bord of plank.