Pinsetta met chocolade pasta en blauwe bessen

Bereidingstijd: 10 - 15 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: vega

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose - Noten

 

Ingrediënten

2 st Pinsetta (BR3006)

3 el chocolade hazelnoot pasta (Nutella of huisgemaakt)

50 g blauwe bessen

20 g mini meringues 

20 g hazelnoten

 

Bereidingswijze

1. Afbakken

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pak een bakplaat met bakpapier.

Bak de pinsetta 5 - 8 minuten in de oven goudbruin.

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en rooster ondertussen de hazelnoten.

Haal de pinsetta uit de oven en laat even afkoelen. 

 

2. Pinsetta beleggen

Beleg de Pinsetta met de aangegeven hoeveelheid chocolade hazelnootpasta.

 

3.  Serveren

 Serveer op een bord of plank. Garneer af met de geroosterde hazelnoten, mini meringues en blauwe bessen.