Pinsetta met chocolade pasta en blauwe bessen
Bereidingstijd: 10 - 15 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: vega
Keuken: Italiaans
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose - Noten
Ingrediënten
2 st Pinsetta (BR3006)
3 el chocolade hazelnoot pasta (Nutella of huisgemaakt)
50 g blauwe bessen
20 g mini meringues
20 g hazelnoten
Bereidingswijze
1. Afbakken
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pak een bakplaat met bakpapier.
Bak de pinsetta 5 - 8 minuten in de oven goudbruin.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en rooster ondertussen de hazelnoten.
Haal de pinsetta uit de oven en laat even afkoelen.
2. Pinsetta beleggen
Beleg de Pinsetta met de aangegeven hoeveelheid chocolade hazelnootpasta.
3. Serveren
Serveer op een bord of plank. Garneer af met de geroosterde hazelnoten, mini meringues en blauwe bessen.