Van Tol, professional in food sinds 1998

We zijn leverancier van convenience ei-, brood-, pizzaproducten en lifestyle foods. Door kennis van de wereldwijde trends in de markt en onze persoonlijke werkwijze, zijn wij dè inspirator op de markt. 

ONTZORGEN

Alles onder het motto ‘all for your convenience’, voor uw gemak. We leveren probleemloos èn ontzorgen volledig op gebied van voorraadbeheer, productontwikkeling en kwaliteitsborging. Onze focus ligt op een continue beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige producten.


INNOVATIE

We zijn altijd bezig met het innoveren van producten en inspireren van klanten. Doordat we de hele wereld rondreizen, weten we exact wat er speelt in de foodbranche wereldwijd. Dus als u op zoek bent naar nieuwe concepten, wereldwijde trends of inspiratie, dan helpen wij u graag te innoveren. Ook op basis van uw specifieke wensen vinden wij het juiste concept of product.

 

CATEGORY MANAGEMENT

De markt is continue in beweging. Wij volgen de belangrijkste internationale trends en vertalen deze graag naar oplossingen voor onze klanten in de verschillende kanalen, met als doel bij hen (1) groei te realiseren, (2) waarde toe te voegen en (3) de operationele efficiëntie te verbeteren.

Dit doen we door ons echt te verdiepen in de klant. We kijken wat ze willen bereiken en hoe hij zij zich trachten te onderscheiden. We brengen de situatie bij de klanten in kaart en inspireren hen met nieuwe producten en concepten om zo meerwaarde te creëren. Daarnaast bieden we ondersteuning bij de implementatie.

 


De Never Ending Story van Van Tol