Eggwrap Suzette

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: Vega

Keuken: Fushion 

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose

 

Ingrediënten

2st Eggwrap (BR0036)

150g slagroom

1st Handsinaasappels

25ml honing

10g boter

50g blauwe bessen

 

Bereidingswijze

1. Klop de slagroom

Verwarm de oven voor op 200 graden en zet een pan met ruim water op middelhoog vuur. 

Voeg de kip toe aan het kokende water een pocheer voor 10 minuten.

Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in parten van 3 stuks. 

Bedek een bakplaat met bakpapier en rooster de groene asperges met olie voor ongeveer 8 - 10 minuten.

 

2. Saus maken

Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vruchten uit.

Smelt de honing in een ruime koekenpan. Voeg, als de karamel amberkleurig is, de boter toe, roer met een garde tot de boter is gesmolten.

Pas op voor spetters. Schenk er het sinaasappelsap.

Voeg de sinaasappelrasp toe en laat, al roeren 2 min. op laag vuur koken.

 

3. Eggwrap vullen

Vul de wraps met slagroom en verdeel de saus over de wraps.

 

4. Serveren

 Garneer met blauwe bessen en sinaasappelzest.