Pizza producten

PIZZA

Ons assortiment bestaat uit origineel Italiaanse pizzabodems, pizza-snacks en pizza deegbollen, die gepassioneerd op traditionele wijze worden gemaakt.

Panid’or is het merk dat wij voeren voor dit kwalitatief hoogwaardige assortiment. 

Door uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen te gebruiken en vast te houden aan de originele recepturen, leveren wij authentieke Italiaanse pizzaproducten zoals bodems, snacks en deegbollen. Omdat wij onze pizza’s bakken in een hout gestookte steenoven vormen ze een perfecte, smaakvolle basis en staat er in een handomdraai een rustieke en ambachtelijke Italiaanse pizza op tafel.

We gebruiken originele grondstoffen en de beste ingrediënten! 

 

 

Een greep uit ons assortiment convenience pizza-producten

 

Pizza deegbol

Onze pizza deegbollen zijn kant-en-klaar voor gebruik en worden volgens authentiek Italiaans recept bereid. Ideaal in gebruik en zeer smakelijk!
Pizzabodem van Van Tol

Pizza bodems

De perfecte basisbodems om uw eigen pizza te bereiden! Onze bodems worden volgens authentiek Italiaans recept bereid. Dit wil zeggen met 24u gerezen deeg en handgevormde bodems.
Groentebodem van Van Tol

Groente bodems

Nieuw! Groentebodems gemaakt met echte groente puree. In diverse smaken, waaronder wortel-pompoen, bloemkool, basilicum en rode biet.
Pizzasnacks van Van Tol

Pizza snacks

Onze pizza snacks worden volgens authentiek Italiaans recept bereid. Dit wil zeggen met 24u gerezen deeg en handgevormde bodems. Voorgebakken in een houtgestookte steenoven voor het beste bakresultaat van de bodem.