Pizza producten

PIZZA

Ons assortiment bestaat uit origineel Italiaanse pizzabodems, pizza deegbollen, getopte pizza's en diverse pizza-snacks. Wat onderscheidt ons? Authentieke Italiaanse recepuur en kwaliteit.

Pure Foods en Panid'Or zijn twee merken die wij voeren voor dit kwalitatief hoogwaardige assortiment. 

Door uitsluitend hoogwaardige grondstoffen te gebruiken en vast te houden aan de originele recepturen, leveren wij authentieke Italiaanse kwaliteitsproducten. Omdat wij onze pizza’s bakken in een hout gestookte steenoven vormen ze een perfecte, smaakvolle basis en staat er in een handomdraai een rustieke en ambachtelijke Italiaanse pizza op tafel.

Pizza is ambacht, het vergt passie, vakmanschap en de beste ingrediënten! 

 

 

Met trots presenteren wij ons pizza assortiment

 

Getopte pizza's

Onze pizza's worden gemaakt naar authentieke Italiaanse receptuur en bereidt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten op traditionele wijze in de regio Emilia-Romagna. Zo proef je het échte Italië!

Pizza deegbal

Onze pizza deegballen zijn stevig, goed kneedbaar, gemakkelijk in gebruik en vooral erg lekker! Gemaakt naar authentiek Italiaans recept en dat proef je!

Pizza bodems

Onze bodems zijn de perfecte basis om uw eigen pizza te bereiden! Ze worden volgens authentiek Italiaans recept bereid met 24h gerezen deeg en dat proef je!

Groente bodems

Groentebodems gemaakt van écht pizzadeeg met vers groente puree afgebakken op traditionele wijze. Zo ontstaat zelfs door de combinatie van innovatie en authenticiteit een échte pizza.
Pizzasnacks van Van Tol

Pizza snacks

Onze pizza snacks worden volgens authentiek Italiaans recept bereid. Dit wil zeggen met 24u gerezen deeg en handgevormde bodems. Voorgebakken in een houtgestookte steenoven voor het beste bakresultaat van de bodem.

Contact

Kees van Tol

Algemeen directeur
+31 (0)73 - 645 06 73