Paas omelet

Bereidingstijd: 10 - 15 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: Vega

Keuken: fushion 

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose

 

Ingrediënten

2 st Ambachtelijke omelet (EI2405)

150g blad spinazie

100 g feta

1st Focaccia romana

 

Bereidingswijze

1. Omeletten bakken

Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met
bakpapier. Leg de omele en op de bakplaat met bakpapier en bak
voor 4 a 5 minuten in een verwarmde oven af.
Bak de laatste 2 a 3 minuten de focaccia mee af in de oven.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de bladspinazie
tot het geslonken is.


2. Feta kruimelen
Verkruimel ondertussen de feta en bewaar apart.

 

3. Serveren
Vul de omelet met de gebakken bladspinazie en verdeel de feta er
overheen. Garneer af met vers gemalen zwarte peper.