Paas Pizza
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Keuken: Italiaans fushion
Personen: 8 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
1 st Plaat Focaccia (BR2115)
150g groene asperges
150 g blauwe kaas
100 g geraspte mozzarella
15 g pistache noten
1 citroen
Bereidingswijze
1. Asperge grillen
Verwarm de oven voor op 200 graden en zet een pan met ruim water op middelhoog vuur.
Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in parten van 3 stuks.
Bedek een bakplaat met bakpapier en rooster de groene asperges met olie voor ongeveer 8 - 10 minuten.
2. Pizza voorbakken
Bedek een bakplaat met bakpapier.
Verdeel de blauwe kaas en geraspte mozzarella over de pizza bodem.
En bak voor 4 - 5 minuten in de oven goudbruin.
3. Pizza afbakken
Verdeel de geroosterde asperges en pistache over de pizza.
Bak krokant voor 3 - 4 minuten in de oven goudbruin.
Rasp ondertussen de schil van de citroen.
4. Serveren
Haal de pizza uit de oven en serveer op een bord of plank. Verdeel de rauwe ham over de pizza en garneer citroenschil.