Pinsa bun met burrata en mortadella

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose

 

Ingrediënten

2 st Pinsa bun(BR3010)

125 g mozzarella

75 g mortadella

20 g pesto

20 g pistache noten

15 g basilicum

 

Bereidingswijze

1. Pinsa bun afbakken

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Scheur de mozzarella in kleine stukjes. 

Bak de pinsa bun 4 - 6 minuten in de oven goudbruin.

 

2. Pinsa beleggen

Snijd de pinsa bun open. 

Beleg de pinsa bun met pesto.

Scheur de mozzarella bol in kleine stukjes en verdeel over de onderste helft van de pinsa bun. 

Verdeel de mortadella over de broodjes.

Garneer af met basilicum en pistache noten. 

 

3. Serveren

Serveer op een plank of bordje.