Pinsa bun met burrata en mortadella
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Keuken: Italiaans
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
2 st Pinsa bun(BR3010)
125 g mozzarella
75 g mortadella
20 g pesto
20 g pistache noten
15 g basilicum
Bereidingswijze
1. Pinsa bun afbakken
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
Bak de pinsa bun 4 - 6 minuten in de oven goudbruin.
2. Pinsa beleggen
Snijd de pinsa bun open.
Beleg de pinsa bun met pesto.
Scheur de mozzarella bol in kleine stukjes en verdeel over de onderste helft van de pinsa bun.
Verdeel de mortadella over de broodjes.
Garneer af met basilicum en pistache noten.
3. Serveren
Serveer op een plank of bordje.