Brood producten

BROOD

Of het nu om de overheerlijke Ciabatta of Focaccia gaat, een Libanees flat bread of Naan brood, al onze broodproducten hebben een Mondiaal tintje. Allemaal volgens originele en traditionele  receptuur gemaakt. 

De ingrediënten zijn eerlijk en zorgvuldig geselecteerd om een smaakvol en authentiek product aan u te kunnen leveren. In ons Food Innovation LAB ontwikkelen we nieuwe producten op basis van gezonde ingrediënten. Zo kunnen we convenience koppelen aan een gezondere levensstijl. Samen met u kunnen we kijken welke ingrediënten broodproducten op een gezonde manier verrijken. Bijvoorbeeld met curcuma, matcha, zaden en noten. Of zoals bij de overheerlijke Schiocco (spreek uit als Skiokko), de authentiek Italiaanse lekkernij met 75% minder vet dan een normale croissant, door de combinatie van croissantendeeg en brooddeeg. 

Het assortiment aan broodproducten voeren wij voornamelijk onder ons eigen merk Panid'Or. 

 

 

Een greep uit ons assortiment convenience brood-producten

 

Schiocco

Schiocco

Een origineel Italiaans succesnummer onder de broodsoorten, met een perfecte combinatie van brood- en croissantdeeg. Krokant van buiten en zacht van binnen. Een echt verantwoorde ‘guilty pleasure’ tijdens ontbijt, lunch of tussendoortje.
New York Style van Van Tol

Panini

Bereid volgens authentieke receptuur en altijd van constante kwaliteit. Knapperig en smaakvol, kant en klaar voor gebruik. Variatie voor het ontbijt, lunch of in gerechten.
Italiaans brood van Van Tol

Foccacia

Bereid volgens authentieke Italiaanse receptuur met olijfolie en eventueel getopt. Steenoven gebakken en dus zeer smaakvol.

Ciabatta

Bereid volgens authentieke receptuur en altijd van constante kwaliteit. Variatie voor het ontbijt, lunch of bij een gerecht.