Brood producten

BROOD

Een wetenschap op zichzelf. Met ons boord assortiment voeren wij dan ook uitsluitend traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzes. Of het nu gaat om een overheerlijk Italiaanse Ciabatta, Focaccia of een Libanees flat bread, de basis van onze broodproducten is zoals deze bedoelt is. 

De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit om een smaakvol en authentiek brood te bakken. Door onze rol als innovator en inspirator gaan we continu de uitdaging aan om vernieuwing te combineren met traditie en authenticiteit. Brood leent zich perfect voor. De basis blijft hetzelfde, maar het resultaat is een innovatie. Neem als voorbeeld onze heerlijke en voedzame groente broodjes!

Brood: waar meel, water, zout en gist tot iets geweldigs worden gevormd.  Laat je verrassen door Pure Foods & Panid'Or. 

 

 

Met trots presenteren wij ons brood assortiment 

Focaccina's

Bereid volgens authentieke Italiaanse receptuur met olijfolie en eventueel getopt. Steenoven gebakken en dus zeer smaakvol. Kant-en-klaar...
Schiocco

Schiocco

Een origineel Italiaans succesnummer onder de broodsoorten, met een perfecte combinatie van brood- en croissantdeeg. Krokant van buiten en zacht van binnen. Een echt verantwoorde ‘guilty pleasure’ tijdens ontbijt, lunch of tussendoortje.
Focaccia Romana Van Tol

Foccacia

Bereid volgens authentieke Italiaanse receptuur met olijfolie en eventueel getopt. Steenoven gebakken en dus zeer smaakvol.

Ciabatta

Bereid volgens authentieke receptuur en altijd van constante kwaliteit. Variatie voor het ontbijt, lunch of bij een gerecht.

Contact

Kees van Tol

Algemeen directeur
+31 (0)73 - 645 06 73