Assortiment
Piegata
Authentiek Italiaans flatbread met de hand gevormd en verrijkt met olijfolie. In een houtgestookte steenoven gebakken en dubbelgevouwen.
Product eigenschappen
Artikelnummer: BR3064
Afmeting: 15.5 cm x 8.5xm
Gewicht: 100 g
Bewaarconditie: Diepvries
Gebruik
Gelieve alle diepvriesproducten laten ontdooien voor gebruik.
Bereiding via een fan/blaasoven
Ongeveer 3 - 4 minuten met 10% vocht afbakken bij 220 - 240°C met een minimale blaasstand.
Bereiding via een professionele pizza/steenoven
Ongeveer 2 - 3 minuten afbakken bij 290 - 300°C met een hitte regulering van 30% onderkant / 70% bovenzijde.
Bereiding via een consumentenoven
Ongeveer 4 - 5 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 200 - 220°C.
Serveersuggesties
Vul onze Piegata met huisgemaakte kip- ei salade. Voeg kappertjes en zongedroogde tomaten toe voor het Mediterraanse tintje.