Bereid volgens authentieke Italiaanse receptuur met olijfolie in een houtgestookte steenoven gebakken. Kant-en-klaar voor gebruik en mogelijk in vele culinaire toepassingen.
Gebruik
Opwarmen in combisteamer of oven. Het product is na ontdooing bijna ready to eat, voor een extra bite en om te verhitten: bak gedurende 2 tot 3 minuten in voorverwarmde oven bij 220°C. of heteluchtoven 180°C.
Serveersuggesties
Zeer uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Ook lekker met pesto of olijfolie en tafelzout.
Producteigenschappen
- Diepgevroren
- Divers aantal stuks per doos
Assortiment

Piegata
Gevouwen foccacia, rijk aan olijfolie. Ideaal om zelf te vullen.

Focaccia Romana
Overheerlijk Italiaanse focaccia, rijk aan olijfolie en bereid met de beste ingrediƫnten.

Linguina Romana
De grote broer van de Italiaanse focaccia Romana. Ideaal om te beleggen, af te toppen en als plaatje te laten schitteren in jouw vitrine.

Saltimbocca
Luchtig pinsa/focaccia deeg in een ronde vorm. Ideaal om te beleggen.

Pinsetta 16cm
Zacht pinsa/focaccia deeg, ready to heat. Overheerlijk om te beleggen, te vouwen of zo met olijfolie en zout.