Bereid volgens authentieke Italiaanse receptuur met olijfolie in een houtgestookte steenoven gebakken. Kant-en-klaar voor gebruik en mogelijk in vele culinaire toepassingen. 

 

Gebruik

Opwarmen in combisteamer of oven. Het product is na ontdooing bijna ready to eat, voor een extra bite en om te verhitten: bak gedurende 2 tot 3 minuten in voorverwarmde oven bij 220°C. of heteluchtoven 180°C.

 

Serveersuggesties

Zeer uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Ook lekker met pesto of olijfolie en tafelzout.

 

Producteigenschappen

  • Diepgevroren
  • Divers aantal stuks per doos

Assortiment

Piegata

Gevouwen foccacia, rijk aan olijfolie. Ideaal om zelf te vullen.

Focaccia Romana

Overheerlijk Italiaanse focaccia, rijk aan olijfolie en bereid met de beste ingrediƫnten.

Linguina Romana

De grote broer van de Italiaanse focaccia Romana. Ideaal om te beleggen, af te toppen en als plaatje te laten schitteren in jouw vitrine.

Saltimbocca

Luchtig pinsa/focaccia deeg in een ronde vorm. Ideaal om te beleggen.

Pinsetta 16cm

Zacht pinsa/focaccia deeg, ready to heat. Overheerlijk om te beleggen, te vouwen of zo met olijfolie en zout.

Direct in contact met een specialist?

Kees van Tol Algemeen directeur

Kees van Tol

Algemeen directeur
+316 54 31 13 81 - Kees.vanTol@vantol.nl - sales@vantol.nl

Gerelateerde producten