Assortiment

Focaccia Romana
Bereid volgens authentieke Italiaanse receptuur en verrijkt met extra vierge olijfolie. Gebakken in een houtgestookte steenoven .
Product eigenschappen
Artikelnummer: BR3004
Diameter: 19 cm
Gewicht: 140 g
Bewaarconditie: Diepvries
Gebruik
Gelieve alle diepvriesproducten laten ontdooien voor gebruik.
Bereiding via een fan/blaasoven
Ongeveer 3 - 4 minuten met 10% vocht afbakken bij 220 - 240°C met een minimale blaasstand.
Bereiding via een professionele pizza/steenoven
Ongeveer 2 - 3 minuten afbakken bij 290 - 300°C met een hitte regulering van 30% onderkant / 70% bovenzijde.
Bereiding via een consumentenoven
Ongeveer 4 - 5 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 200 - 220°C.
Serveersuggestie
Beleg de Focaccia Romana met zelfgemaakte kip-eisalade met Italiaanse kruiden en zongedroogde tomaten.