Lifestyle producten

LIFESTYLE FOODS

Wij koppelen convenience aan gezonder én verantwoord eten, door natuurlijke en biologische producten toe te voegen aan ons assortiment. Denk aan lichte snacks, glutenvrije granen-/ notenmixen tot invulling van allerlei eetmomenten. De bijzondere smaken zijn verantwoord, lekker én gezond. 

We spelen hiermee in op de vraag naar duurzame, gezonde en vooral smaakvolle producten, met respect voor mens, natuur en milieu. Zo kunnen functionele ingrediënten (‘functional foods’) worden verwerkt in onze brood- of eiproducten, bijvoorbeeld matcha in een omelet. Dit geldt ook voor noten, zaden en kruiden, zoals curcuma, gember en kaneel, groene thee soorten, zoals matcha en omega-3 rijke producten.

In ons Food Innovation LAB ontwikkelen we, ook samen met u, nieuwe innovatieve producten op basis van gezonde ingrediënten.

 

 

Een greep uit ons assortiment convenience lifestyle foods

 

Gezonde tussendoortjes van Van Tol

Gezonde tussendoortjes

Nieuw! Lichte snacks met glutenvrije granen-/ notenmixen, heerlijk als tussendoortje. De bijzondere smaken zijn verantwoord, lekker én gezond.
Lifestyle Foods van Van Tol

Noten, zaden en Zuidvruchten

Met de nieuwe lijn Lifestyle Foods, voegt Van Tol gezonde, natuurlijke en biologische producten toe aan haar assortiment.
Kruiden Latte van Van Tol

Kruiden Latte

Nieuw! Diverse soorten Kruiden Latte, zoals curcuma, gember en kaneel, maar ook groene thee soorten, zoals matcha.