Inspiratie

FOOD INNOVATION LAB

 

De foodmarkt is een steeds veranderend landschap. Wat wij daar zien, inspireert ons en vertalen wij graag voor u. 

 

Zo ontwikkelen we in ons Food Innovation lab nieuwe producten, maar ook nieuwe lifestyle food concepts op basis van gezonde ingrediënten.

Middels het uitwisselen van expertise en ervaring uit diverse markten, kunnen we hier totaal nieuwe producten en concepten definiëren, testen en introduceren. Zo ontstaan er zelfs nieuwe gebruiksmomenten.

We vertellen u graag over ons Food Innovation lab. Hier ontwikkelen we ook samen met u, nieuwe producten op basis van gezonde ingrediënten. Zo koppelen we samen convenience aan een gezondere levensstijl.

 

Een greep uit onze nieuwe concepten:

 

Brood producten

Schiocco

Schiocco

Een origineel Italiaans succesnummer onder de broodsoorten, met een perfecte combinatie van brood- en croissantdeeg. Krokant van buiten en zacht van binnen. Een echt verantwoorde ‘guilty pleasure’ tijdens ontbijt, lunch of tussendoortje.

Lifestyle producten

Gezonde tussendoortjes van Van Tol

Gezonde tussendoortjes

Nieuw! Lichte snacks met glutenvrije granen-/ notenmixen, heerlijk als tussendoortje. De bijzondere smaken zijn verantwoord, lekker én gezond.
Lifestyle Foods van Van Tol

Noten, zaden en Zuidvruchten

Met de nieuwe lijn Lifestyle Foods, voegt Van Tol gezonde, natuurlijke en biologische producten toe aan haar assortiment.
Kruiden Latte van Van Tol

Kruiden Latte

Nieuw! Diverse soorten Kruiden Latte, zoals curcuma, gember en kaneel, maar ook groene thee soorten, zoals matcha.