Pinsa met zalm en zeewier
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Keuken: Fushion
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Vis - Sesam
Ingrediënten
2 st Pinsa Single Portion (BR3009)
150 g guacamole (zelf maken of ingekocht)
100 g zalm gerookt
25 g zeewier krokantje
15 g sesamzaadjes
15 g rucola
Bereidingswijze
1. Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
(Maak eventueel de guacamole zelf)
2. Pinsa afbakken
Pak een bakplaat met bakpapier.
Bak de pinsa 5 - 8 minuten in de oven goudbruin.
3. Pinsa beleggen
Beleg de pinsa met guacamole.
Snijd of scheur de gerookte zalm en verdeel over de pinsa bodem.
Garneer af met zeewier krokantjes, sesam en rucola.
4. Serveren
Serveer op een bord of plank.