Pinsa met zalm en zeewier

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Fushion

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Vis - Sesam 

 

Ingrediënten

2 st Pinsa Single Portion (BR3009)

150 g guacamole (zelf maken of ingekocht)

100 g zalm gerookt 

25 g zeewier krokantje

15 g sesamzaadjes

15 g rucola 

 

Bereidingswijze

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.

(Maak eventueel de guacamole zelf)

 

2. Pinsa afbakken

Pak een bakplaat met bakpapier.

Bak de pinsa 5 - 8 minuten in de oven goudbruin.

 

3. Pinsa beleggen

Beleg de pinsa met guacamole.

Snijd of scheur de gerookte zalm en verdeel over de pinsa bodem. 

Garneer af met zeewier krokantjes, sesam en rucola. 

 

4. Serveren

Serveer op een bord of plank.