Aziatische bami met spiegel ei

Bereidingstijd: 10 - 15 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: vega

Keuken: Aziatische

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Ei

 

Ingrediënten

500 g bami (huis gemaakt of kant-en-klaar)

4 st kant-en-klaar gebakken spiegel eieren (EI2680)

15 g koriander

15 g hotsauce

 

Bereidingswijze

1. Bami verhitten

Verwarm de oven voor op 200 graden of verhit een koekenpan op middelhoog vuur. 

Verwarm de bami voor 8 - 10 minuten.

Snijd ondertussen de koriander fijn.

 

2. Spiegel eieren verwarmen

Pak een bakplaat met bakpapier.

Verhit de kant-en-klare spiegeleieren voor 1 -2 minuten in de oven. 

 

3. Serveren

Schep de bami op een bord, serveer de spiegel eieren en garneer met verse gesneden koriander en hotsauce.