Aziatische bami met spiegel ei
Bereidingstijd: 10 - 15 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: vega
Keuken: Aziatische
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Ei
Ingrediënten
500 g bami (huis gemaakt of kant-en-klaar)
4 st kant-en-klaar gebakken spiegel eieren (EI2680)
15 g koriander
15 g hotsauce
Bereidingswijze
1. Bami verhitten
Verwarm de oven voor op 200 graden of verhit een koekenpan op middelhoog vuur.
Verwarm de bami voor 8 - 10 minuten.
Snijd ondertussen de koriander fijn.
2. Spiegel eieren verwarmen
Pak een bakplaat met bakpapier.
Verhit de kant-en-klare spiegeleieren voor 1 -2 minuten in de oven.
3. Serveren
Schep de bami op een bord, serveer de spiegel eieren en garneer met verse gesneden koriander en hotsauce.