Eggwrap met witvis, tomaat en ravigottesaus
Bereidingstijd: 10 - 15 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Keuken: Fusion
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Ei - Vis
Ingrediënten
2 st Eggwrap (BR0036)
250 g witvis (gefrituurd of gebakken)
100 g cherrytomaatjes
75 g bladsla
75 g ravigottesaus
50 g geraspte Parmezaanse kaas
10 g kappertjes
Bereidingswijze
1. Vis bakken
Verwarm de oven voor op 200 graden of de frituur op 180 graden.
Bak de vis voor 5 - 8 minuten in de oven of frituur.
Halveer ondertussen de cherrytomaatjes en snijd de kappertjes.
2. Beleggen
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas.
Leg de Eggwrap open en besmeer met een dun laagje ravigottesaus.
Beleg met bladsla, tomaatjes, kappertjes en de gebakken/gefrituurde vis.
Garneer met de Parmezaanse kaas.
3. Rollen en serveren
Rol de Eggwrap strak op en halveer.
Houdt 'm stevig bij elkaar door een prikker.
Serveer op een bord of plank.