Eggwrap Suzette
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: Vega
Keuken: Fushion
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
2st Eggwrap (BR0036)
150g slagroom
1st Handsinaasappels
25ml honing
10g boter
50g blauwe bessen
Bereidingswijze
1. Klop de slagroom
Verwarm de oven voor op 200 graden en zet een pan met ruim water op middelhoog vuur.
Voeg de kip toe aan het kokende water een pocheer voor 10 minuten.
Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in parten van 3 stuks.
Bedek een bakplaat met bakpapier en rooster de groene asperges met olie voor ongeveer 8 - 10 minuten.
2. Saus maken
Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vruchten uit.
Smelt de honing in een ruime koekenpan. Voeg, als de karamel amberkleurig is, de boter toe, roer met een garde tot de boter is gesmolten.
Pas op voor spetters. Schenk er het sinaasappelsap.
Voeg de sinaasappelrasp toe en laat, al roeren 2 min. op laag vuur koken.
3. Eggwrap vullen
Vul de wraps met slagroom en verdeel de saus over de wraps.
4. Serveren
Garneer met blauwe bessen en sinaasappelzest.