Focacciotto met mortadella en burrata

Bereidingstijd: 10 - 15 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose - Noten

 

Ingrediënten

2 st Focacciotto (BR3005)

150 g mortadella

150 g burrata

75 g rucola

20 g pistache noten 

15 g pesto 

 

Bereidingswijze

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bak de focacciotto voor 2 - 3 minuten af, goudbruin. 

 

2. Focacciotto beleggen

Vouw de afgebakken en voorgesneden focacciotto open.

Beleg met rucola, burrata en mortadella.

Schenk of druppel er wat pesto overheen.

Garneer af met pistache noten. 

 

3. Serveren

Serveer de focacciotto het mooist met het kapje schuin op het broodje.