Focacciotto Tosti Caprese
Bereidingstijd: 5 - 10 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
2 st Focacciotto wit (BR3025)
100 g mozzarella
50 g tomaat
5 g pesto
5 g basilicum
Bereidingswijze
1. Focacciotto insmeren
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat de focacciotto volledig ontdooien voor gebruik.
Besmeer beide broodjes zijde aan de binnenkant met pesto.
Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakjes.
2. Focacciotto beleggen
Pak een bakplaat met bakpapier.
Beleg de focacciotto's met mozzarella en tomaat, ongeveer 4 a 5 plakjes per ingrediënt per broodje.
3. Focacciotto afbakken
Pak een bakplaat met bakpapier.
Bak het broodje 4 - 6 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de basilicum fijn.
4. Serveren
Haal de focacciotto uit de oven en serveer op een bord of plank. Snijd door de middel en garneer af met vers gesneden basilicum en pesto.