Piadina met mozzarella en Italiaanse ham

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose 

 

Ingrediënten

2 st Piadina (BR0042)

125 g mozzarella

75 g Italiaanse ham

20 g pesto

15 g rucola

 

Bereidingswijze

1. Piadina verhitten

Verwarm een klapgril op 220 graden of verhit een koekenpan op middelhoog vuur. 

Scheur de mozzarella in kleine stukjes. 

Bak de piegata 2 - 3 minuten in de de klapgril of koekenpan, lichtelijk goudbruin.

 

2. Piadina beleggen 

Beleg met pesto en verdeel rucola over de piadina. 

Beleg de mozzarella stukjes en Italiaanse ham over de wraps. 

 

3. Serveren

Vouw dubbel en halveer eventueel. Serveer op een plank of bordje.