Piadina met mozzarella en Italiaanse ham
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Keuken: Italiaans
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
2 st Piadina (BR0042)
125 g mozzarella
75 g Italiaanse ham
20 g pesto
15 g rucola
Bereidingswijze
1. Piadina verhitten
Verwarm een klapgril op 220 graden of verhit een koekenpan op middelhoog vuur.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
Bak de piegata 2 - 3 minuten in de de klapgril of koekenpan, lichtelijk goudbruin.
2. Piadina beleggen
Beleg met pesto en verdeel rucola over de piadina.
Beleg de mozzarella stukjes en Italiaanse ham over de wraps.
3. Serveren
Vouw dubbel en halveer eventueel. Serveer op een plank of bordje.