Piegata met Italiaanse ham en mozzarella

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose - Noten 

 

Ingrediënten

2 st Piegata (BR3064)

125 g mozzarella

75 g Italiaanse ham

20 g pesto

15 g rucola

 

Bereidingswijze

1. Piegata afbakken

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Scheur de mozzarella in kleine stukjes. 

Bak de piegata 4 - 6 minuten in de oven goudbruin.

 

2. Pinsa beleggen

Vouw de piegata verder open. 

Beleg met pesto en verdeel rucola over de piegata. 

Beleg de mozzarella stukjes en Italiaanse ham over de broodjes.

 

3. Serveren

Serveer op een plank of bordje.