Pinsa met tomatensaus en mozzarella
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: vegetarisch
Keuken: Italiaans
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
2 st Pinsa Classica (BR3008)
250 g cherry tomaten
125 g mozzarella, bol.
75 ml tomatensaus
20 g pesto
15 g basilicum
Bereidingswijze
1. Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de cherrytomaatjes en halveer deze.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
2. Pinsa beleggen
Pak een bakplaat met bakpapier.
Beleg de pinsa met tomatensaus en verdeel 'dotjes' pesto over de bodem. Houdt ongeveer 1 cm afstand van de rand.
3. Pinsa afbakken
Bak de pinsa 5 - 8 minuten in de oven goudbruin.
Snijd ondertussen de basilicum fijn.
4. Serveren
Haal de pinsa uit de oven en serveer op een bord of plank. Garneer af met de gesneden cherrytomaatjes, vers gesneden basilicum en mozzarella.