Pizza frutti di mare

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose - Vis

 

Ingrediënten

2 st Pizza bodem Super Napoli (BR2068)

200 g zeevruchten

125 g mozzarella

75 g zeekraal

50 g rucola

20 g kappertjes

 

Bereidingswijze

1. Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Scheur de mozzarella in kleine stukjes en snijd de kappertjes fijn.

 

2. Pizza beleggen

Beleg de pizza met de zeevruchten en kappertjes.

 

3. Pizza afbakken

Pak een bakplaat met bakpapier.

Bak de pizza in 5 - 8 minuten in de oven.

Haal uit de oven.

 

4. Serveren

Serveer op een plank of bord. Garneer af met stukjes mozzarella, zeekraal en rucola.