Pizza frutti di mare
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Keuken: Italiaans
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose - Vis
Ingrediënten
2 st Pizza bodem Super Napoli (BR2068)
200 g zeevruchten
125 g mozzarella
75 g zeekraal
50 g rucola
20 g kappertjes
Bereidingswijze
1. Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes en snijd de kappertjes fijn.
2. Pizza beleggen
Beleg de pizza met de zeevruchten en kappertjes.
3. Pizza afbakken
Pak een bakplaat met bakpapier.
Bak de pizza in 5 - 8 minuten in de oven.
Haal uit de oven.
4. Serveren
Serveer op een plank of bord. Garneer af met stukjes mozzarella, zeekraal en rucola.