Pizza Verdure

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: vega

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose

 

Ingrediënten

2 st Super Napoli bodem gesaust (BR2068)

1 st courgette

1 st paprika rood

1 st paprika geel

1 st aubergine

125 g mozzarella, bol.  

50 g tomatensaus

40 g Taggia olijven (pitloos)

15 g basilicum 

10 g pesto

 

Bereidingswijze

1. Groente roosteren

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verhit een grillpan op middelhoog vuur zonder olie of boter.

Snijd of schaaf de courgette, aubergine en paprika in dunne plakjes.

Grill de groente 3 minuten aan elke zijde.

Bewaar ze in een kom.

 

2. Pizza beleggen

Pak een bakplaat met bakpapier.

Besmeer de pizza met extra tomatensaus.

Beleg met de gegrilde groente en de Taggia olijven. 

 

3. Pizza afbakken

Bak de pizza 5 - 8 minuten in de oven goudbruin.

Scheur ondertussen de mozzarella in stukjes en snijd de basilicum fijn.

 

4. Serveren

 Haal de pizza uit de oven en serveer op een bord of plank. Garneer af met vers gesneden basilicum, gescheurde mozzarella en pesto.