Pizza Verdure
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: vega
Keuken: Italiaans
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
2 st Super Napoli bodem gesaust (BR2068)
1 st courgette
1 st paprika rood
1 st paprika geel
1 st aubergine
125 g mozzarella, bol.
50 g tomatensaus
40 g Taggia olijven (pitloos)
15 g basilicum
10 g pesto
Bereidingswijze
1. Groente roosteren
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit een grillpan op middelhoog vuur zonder olie of boter.
Snijd of schaaf de courgette, aubergine en paprika in dunne plakjes.
Grill de groente 3 minuten aan elke zijde.
Bewaar ze in een kom.
2. Pizza beleggen
Pak een bakplaat met bakpapier.
Besmeer de pizza met extra tomatensaus.
Beleg met de gegrilde groente en de Taggia olijven.
3. Pizza afbakken
Bak de pizza 5 - 8 minuten in de oven goudbruin.
Scheur ondertussen de mozzarella in stukjes en snijd de basilicum fijn.
4. Serveren
Haal de pizza uit de oven en serveer op een bord of plank. Garneer af met vers gesneden basilicum, gescheurde mozzarella en pesto.