Puccia met gegrilde groente

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: vega

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose

 

Ingrediënten

2 st Puccia (BR3022)

1 st courgette

1 paprika

1 aubergine

125 g mozzarella, bol. 

50 g rucola

15 g pesto

 

Bereidingswijze

1. BBQ verwarmen

Verwarm de BBQ op 300graden.

Pak een mandoline of kaasschaaf en schaaf de courgette en aubergine in dunne plakjes.

Snijd de paprika in dunne reepjes.

Bewaar ze in een kom en bestrooi met een klein beetje olie zout. 

 

2. Puccia afbakken en groente roosteren

Leg de gesneden groente op de gril en rooster aan beide zijde voor 4 minuten. 

Leg de laatste 3 minuten de puccia op de grill. 

Scheur ondertussen de mozzarella.

Doe de rucola in een kom en maak aan met wat olie en balsamico azijn. 

 

3. Beleggen

Snijd de puccia open en besmeer de onderzijde met pesto. 

Beleg eerst met rucola, mozzarella en dan de geroosterde groente. 

 

4. Serveren

Serveer de belegde puccia op een bord of een kleinere plank.

 Haal de pinsa uit de oven en serveer op een bord of plank. Garneer af met vers gesneden basilicum en Parmezaanse kaas.