Spianata bodem met mozzarella en spianata romana

Bereidingstijd: 20 - 25 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Keuken: Italiaans

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose

 

Ingrediënten

2 st spianata bodem (BR0043)

125 g mozzarella, bol

150 g spianata romana

30 g rucola

15 g pijnboompitjes

4 tl balsamico azijn - glaze

 

Bereidingswijze

1. Pizza beleggen

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Scheur de bol mozzarella in kleine stukjes en beleg de spianata bodem. 

 

2. Pizza afbakken

Pak een bakplaat met bakpapier.

Bak de spianata5 - 8 minuten in de oven goudbruin.

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de pijnboompitjes goudbruin.]

 

3. Serveren

Haal de spianata uit de oven en serveer op een bord of plank. Garneer af met de rucola.