Spianata bodem met mozzarella en spianata romana
Bereidingstijd: 20 - 25 minuten
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Dieet: -
Keuken: Italiaans
Personen: 2 personen
Allergenen: Tarwe - Lactose
Ingrediënten
2 st spianata bodem (BR0043)
125 g mozzarella, bol
150 g spianata romana
30 g rucola
15 g pijnboompitjes
4 tl balsamico azijn - glaze
Bereidingswijze
1. Pizza beleggen
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Scheur de bol mozzarella in kleine stukjes en beleg de spianata bodem.
2. Pizza afbakken
Pak een bakplaat met bakpapier.
Bak de spianata5 - 8 minuten in de oven goudbruin.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de pijnboompitjes goudbruin.]
3. Serveren
Haal de spianata uit de oven en serveer op een bord of plank. Garneer af met de rucola.