Ellen Steenbergen

Inspiratie is de basis voor van Tol Convenience Food. Dat is de reden dat we afgelopen maanden zijn uitgebreid met de food designer, Ellen Steenbergen.

Wist u dat wij continu op zoek zijn naar mogelijkheden om onze klanten op het gebied van pizza en brood totaaloplossingen te kunnen aanbieden?

Wij bezochten de European Sandwich & Snack Show in Parijs om nieuwe trends te signaleren.

Food-swap is dé trend van 2019, overgewaaid uit Brooklyn - New York, waarbij je een ‘ongezond’ ingrediënt vervangt door een gezond alternatief.

Hans van Beurden

Op 1 Februari jl. is Hans van Beurden bij Van Tol in dienst getreden als commercieel directeur.

Na een bijzonder geslaagde dag gisteren, staan we vandaag weer klaar om onze innovatieve producten en concepten te showen en laten proeven tijdens de Horecava in Amsterdam.

Horecava stand van Van Tol

Vanaf 7 tot en met 10 januari verwelkomen wij u graag op onze stand in hal 12 (standnummer 313) tijdens de Horecava in Amsterdam.

Ovod’or is ons eigen merk voor kwalitatief hoogwaardige eiproducten en staat voor originele kwaliteit, 100% veilig en breed toepasbaar.

Van Tol staat voor flexibiliteit, betrouwbare kwaliteit en invulling van specifieke wensen